Confidence RSS

”Sitä että uskaltaa olla just se oma ittensä kuka haluukin olla välittämättä esim. joistain ”vihaajista” joilla on vaan itsellään paha olla”

Lue lisää

”Mulle itsevarmuus tarkottaa vapautta. Tunnen olevani vapaa, kun mä voin pukeutua juuri niin kuin itse haluan. Tunnen vapautta siitä, että ei tarvii stressata miltä kaupungilla näyttää. Olen myös vapaa muiden mielipiteiltä ja tunnen oloni hyväksi niin puku päällä, kuin hupparissa ja pipossakin.”

Lue lisää

”Itsevarmuus on varmuus siihen mitä on, tekee, edustaa, sekä on sinut itsensä kanssa. Rokkaa tätä varmuutta silminnähden muiden mielipiteistä välittämättä.  Itsevarmuudella on monta muotoa, kokoa, ja väriä jne.”

Lue lisää

”Itsevarmuus tarkoittaa minulle sitä, että olen sujut itseni kanssa. Itsevarmuus on määrätietoinen unelmien jahtaaminen, vaikka lähtökohdat ei ole parhaat. Moni oli sitä mieltä ettei täyspäiväinen urheileminen ei ollut minulle fiksua alkuun, mutta olin silloin itsevarma ja päätin ryhtyä siihen silti ja se on kantanut pitkälle.”

Lue lisää

”Mulle itsevarmuus on sitä, että uskallan olla TÄYSIN oma itteni omassa kehossani, omana ittenäni enkä mieti mitä muut sanovat ja ajattelevat minusta. Elän itselleni, en kellekkään muulle”

Lue lisää