Ilmainen toimitus jokaiselle yli 100€ tilaukselle
JetiFörLivet
[Loca-Your Cart]

Meistä

Meistä

Itsevarmuus ei ole ylimielisyyttä, itsevarmuus on varmuutta. JetiFörLivet on vaatebrändi joka edustaa itsevarmuutta. Se on perustanut Jani Torppa ja Jesse Lempiäinen, jotka haluavat olla itsevarmuuden sanansaattajia.

Jokaisella meistä pitää olla unelmia ja niitä pitää tavoitella. Jokainen meistä tekee sen omalla tyylillä, eikä kukaan voi arvostella sitä. Kun pääset maaliin, kukaan ei kysy: Menitkö oikeaa reittiä? Kenenkään unelmaan ei ole valmista ja oikeaa reittiä vaan se pitää jokaisen löytää itse. Jos olet hyvä jossain tai sulla on hyvä olla, älä piilota sitä. Jos olet itsevarma siitä kuka olet, älä pelkää näyttää sitä. Suomessa on tabu olla ylpeä ja itsevarma omista asioista. Muiden mielipiteet on tärkeitä, mutta ne eivät saa vaikuttaa sinuun liikaa. Pukemalla JetiFörLivetin tuotteen päälle, kerrot olevasi ylpeä itsestäsi ja itsevarma siitä mitä teet. Olit sitten kuka vaan, niin älä pelkää olla itsevarma.

IMG

HELP & FAQ

Toimitus & Palautukset
Tilaus lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta jonka jälkeen sillä menee 1-3 arkipäivää. Jos tuote ei ole sopiva tai haluat palauttaa/vaihtaa tuotteen ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka toimia.

IMG